dom-ex

За информация или поръчки: 02 953 00 63 или Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За нас

    Фирма „Д.О.М.- ЕКС” ООД е основана през 1991г. Вече над 26 години сме на европейския и българския пазар с желанието и амбицията винаги да бъдем сред водещите фирми в областта на дървообработващата и мебелната промишленост.
    Основните ни търговски партньори са известни фирми, наложили се на световния пазар със своето качество и умерени цени. Д.О.М.- ЕКС  търгува с фирми от цял свят- Италия, Германия, Чехия, Китай, Турция, САЩ.
    Наши клиенти са производителите на мебели и дървени конструкции в България. Търговската реализация на предлаганите от нас продукти се осъществява чрез нашия централен магазин и склад в София, за по- големите поръчки изпълняваме безплатни доставки с наш превоз на територия на цялата страната ; за по малки пратки използваме куриерски фирми.
    Служителите на „Д.О.М.- ЕКС” ООД имат необходимата професионална квалификация и добри познания за предлаганите продукти. Те могат да Ви дадат компетентни консултации и да помагат за вземането на необходимото Ви оптимално решение.Фирмата осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички машини, които предлага.

    „Д.О.М.- ЕКС” ООД е член на Българска търговско-промишлена палата и на Браншова камера на дървообработващата и мебелна промишленост.

Вие сте тук:Home За нас